Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Nakladatelství MOTTO vydává kuchařskou knihu známé fotografky, výtvarnice a kuchařky Evy Francové. Nese stejný název jako její úspěšný food blog Kuchařka ze Svatojánu.
Tajuplný fantasy příběh z pera Ransoma Riggse doplněný o podivné, téměř strašidelné dobové fotografie, vytváří silný dojem, ze kterého jde čtenáři mráz po zádech.
Při čtení knihy Šibeniční vrch od Lois Duncan, jsem se vrátila do doby, kdy jsem byla ještě teenager. Téma reinkarnace a minulých životů mě v tom věku nesmírně fascinovalo. Autorka jej v tomto příběhu skloubila se salemským procesem ze 17. století.
Český kuchař a autor gastronomických bestsellerů Roman Vaněk stihl dát dohromady další kuchařku. Stejně jako přechozí publikace ji vydává Pražský kulinářský institut.
Téma otrokářství je jedním z těch, které mne dlouhé roky zajímají. I z toho důvodu, že Afrika patří mezi moje oblíbené dovolenkové destinace a mezi Afričany mám pár opravdových přátel.
My, kteří příběhy z druhé světové války čteme pravidelně a zajímáme se o průběh živoření obyčejných lidí v koncentračních táborech i o chod takovýchto „zařízení“ v čele s příslušníky SS, oceníme kvalitně zpracovaný román, jenž popisuje dané čtivě a nesnaží se krutosti zastiňovat nebo překrucovat.