Salt, Fat, Acid, Heat

Mastering the Elements of Good Cooking
Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9781782112303

Zboží není skladem. Po vložení do košíku a odeslání objednávky dodáme do 15 dnů.

Dostupnost: Odesíláme do 15 dnů
1271 Kč
1042 Kč
1271 Kč
1042 Kč
Ceny dopravy
Vývoj ceny
Anotace
Informace o sortimentu
recenze
Ceny dopravy
Vývoj ceny
While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid and Heat.Whether you want to balance your vinaigrette, perfectly caramelise your roasted vegetables or braise meltingly tender stews, Samin's canon of 100 essential recipes and their dozens of variations will teach you how.
Zákazníci, kteří koupili toto zboží, zakoupili také
Drak na polní cestě
Čeština

Drak na polní cestě

0.0 0
od 249
e-kniha IHNED ke stažení
Zákazníci, kteří koupili toto zboží, zakoupili také
Drak na polní cestě
Čeština

Drak na polní cestě

0.0 0
od 249
e-kniha IHNED ke stažení
 

EXTRA SLEVA 6 %

i na zlevněné zboží

Dostávejte informace o novinkách
a akcích přímo do vaší schránky.

 
 

Sleva platí na první nákup nad 399 Kč.

 
 
 

Stačí jeden klik ve vaší e-mailové schránce a dveře do světa literatury se vám otevřou dokořán.

 

Potvrzovací e-mail vám mohl zabloudit i do složky Hromadné, Spam nebo Promo akce.