Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788080915971
Značka: EXPOL PEDAGOGIKA

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
841 Kč
757 Kč
841 Kč
757 Kč
Ceny dopravy
Anotace
Informace o sortimentu
recenze
Ceny dopravy

Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.

Doložka MŠ SR č. 2017/2497:39-640A

Zákazníci, kteří koupili toto zboží, zakoupili také
27 manipulativních technik
Čeština

27 manipulativních technik

3.0 1
od 212
IHNED odesíláme
Zákazníci, kteří koupili toto zboží, zakoupili také
27 manipulativních technik
Čeština

27 manipulativních technik

3.0 1
od 212
IHNED odesíláme
 

EXTRA SLEVA 6 %

i na zlevněné zboží

Dostávejte informace o novinkách
a akcích přímo do vaší schránky.

 
 

Sleva platí na první nákup nad 399 Kč.

 
 
 

Stačí jeden klik ve vaší e-mailové schránce a dveře do světa literatury se vám otevřou dokořán.

 

Potvrzovací e-mail vám mohl zabloudit i do složky Hromadné, Spam nebo Promo akce.