RSS
archiv revue
Recenze: Markéta v troubě – Nové recepty
Recenze: Markéta v troubě – Nové recepty
Hledáte inspiraci na obědy, večeře, snídaně nebo dobroty ke kávě? Nová kuchařka populární foodblogerky Markéty Chovancové bude pro vás to pravé ořechové.
Vaříme s foodblogerkou Alicí Karmašovou
Vaříme s foodblogerkou Alicí Karmašovou
S radostí a bez stresu – tak zní podtitul nové kuchařky S Alishou v kuchyni, jejíž autorkou je úspěšná foodblogerka Alice Karmašová.
Nová kniha esejů Václava Cílka nahlíží na umění
Nová kniha esejů Václava Cílka nahlíží na umění
Václav Cílek, významný český geolog, klimatolog a spisovatel, přichází s novým literárním dílem Věci, které září zasahujícím do hlubin lidského porozumění. Kniha, co neplánoval napsat, a přesto na ní lpěl, slibuje být dalším jedinečným příspěvkem ke kultuře a myšlení. Vznikla během nepředvídatelných časů pandemie covid-19 a představuje fascinující pohled autora na svět umění a myšlení v době, kdy se svět kolem nás rychle mění.
Recenze: Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska
Recenze: Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska
Přijít v dnešní době internetu s originální kuchařkou je téměř nadlidský úkol. Publikace omílají dokola tytéž recepty, mění se snad pouze fotografie. A přesto se to povedlo. Autorka vás provede nejen kuchyní, ale také krajinami, odkud recepty pocházejí. Seznámí vás s přírodou, mentalitou místních i jejich tradicemi.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Napínavé odkrývání 20 let starého případu…
My, kteří příběhy z druhé světové války čteme pravidelně a zajímáme se o průběh živoření obyčejných lidí v koncentračních táborech i o chod takovýchto „zařízení“ v čele s příslušníky SS, oceníme kvalitně zpracovaný román, jenž popisuje dané čtivě a nesnaží se krutosti zastiňovat nebo překrucovat.
Víkendovou slevou tentokrát potěšíme nejmenší čtenáře.