
V knize najdete nejlepší recepty porotců, vítěze a všech finalistů show MASTERCHEF ČESKO. Tato unikátní kuchařka však přináší také úplně nové speciality.
Vítěz soutěže Roman Kotlář vám poradí, jak správně upravit křepelku s jablečným salátem, roládu ze pstruha s holandskou omáčkou nebo králičí hřbet s restovanou kedlubnou.
Do knihy přispěli svými recepty rovněž porotcové soutěže - šéfkuchaři Marek Fichtner, Marek Raditsch a Miroslav Kalina. Podle nich si můžete zkusit připravit veverku s omáčkou z lišek, bramborový fondán a blanšírovanou brokolicí, telecí svíčkovou s fazolovým ragú a tuřínem či vepřovou koteltu na šalvěji se sušenými meruňkami. Už se vám sbíhají sliny?
Neváhejte a pořiďte si tuto jedinečnou knihu. Je přehledně rozčleněna na Předkrmy, Hlavní chody a Dezerty a tyto jsou pak ještě rozděleny do podkategorií. Každý recept je doplněný také o způsob servírování.
Uvařte si doma stejně jako v nejlepších pražských restauracích a šéfujte své kuchyni!
-zik-